5 teams kampioen in de voorjaars competitie

Dit voorjaar van 2015 mogen we 5 teams feliciteren met hun kampioenschap. Een fantastisch resultaat! De Eemslag is trots op jullie. 

Het eerste team dat het kampioenschap behaalde: Danny Koelewijn, Wim-Peter Heuveling, Rob Korlaar, Tim Hop, Andreas vd Groep en Ruben vd Groep. Zaterdag heren 2 met afstand kampioen, ongeslagen in de 3e klasse

Heren 2 zaterdag 3e kl

DD dinsdag team 7dinsdag 3e klasseDeze dames zijn in hun 4e seizoen kampioen geworden in de 3e klasse op de dinsdag. Wij wensen dit team bestaande uit: Alie Bos, Margriet Koelewijn, Deli vd Groep, Gerda de Graaf, Hillegonda Koelewijn en Regina Beekhuis veel succes in het nieuwe seizoen in de 2e klasse.

.donderdag 1

Dames 1 donderdag, Jeanet Pijpers, Erica Blokhuis, Manuela  Hafkamp en Hanneke Pijpers, kampioen hoofdklasse voor het 2e jaar in successie Op de foto ontbreekt Hanneke Pijpers ivm vakantie ook gaat de dank uit naar Belia van Twillert die 2 x succesvol inviel.
zondag 1 5e kl

Dit team bestaande uit: Jessica de Jong, Brian Duijst, Andreas vd Groep, Mirjam vd Groep is kampioen mix 1 zondag 5e klasse. Op de foto ontbreekt Brian Duyst

1e kl zondag

Zondag Mix 1 bestaande uit Michael de Raaf , Jolanda Potter, Vincent Domen ,Jeroen Thiel, Saskia Hogenbirk en
Severin Michot, zijn ongeslagen kampioen in de 1e klasse zondag 35+ Op de foto ontbreekt Saskia Hoogenbirk.
Heren vrijdag

Deze semi-oudjes zijn in hun eerste jaar in de heren dubbel, ongeslagen kampioen geworden op vrijdagavond in de 3e klasse. In hun 6e wedstrijd was de buit al binnen. Maar wat wil je ook als je elke wedstrijd verse krachten in kan zetten!
Degenen die meededen zijn: Ruud van de Groep, Zeger van Halteren, Jan Hop, Rut de Jong, Arie de Jong, Hans Voorbach
Arnold Pijpers, Cees van de Groep, Willem Koelewijn, Tjitse Offinga en Bert Koelewijn.