Clubkleding T.V. de Eemslag 2016

Binnenkort is er weer gelegenheid om clubkleding te passen en bestellen. Gelijk aan vorig jaar behouden wij de kwalitatieve set van Adidas die voor TV de Eemslag  “Custom Made” in de kleuren van de club geleverd wordt door Intersport van Dam in Soest. Deze sets zijn verzekerd nog een aantal jaren leverbaar en dus op termijn ook beschikbaar voor nieuwe leden. Klik op clubkleding zodat jullie de kleding opties kunnen bekijken waarbij ook de prijzen vermeld staan. Ook dit jaar geldt voor de leden van TV de Eemslag een korting van 25% op de adviesprijzen. De aangegeven prijzen zijn inclusief deze korting. Op de tops, shirts, polo’s en jassen worden de clublogo’s geplaatst.
Het passen, bestellen en leveren wordt volledig verzorgt door Intersport van Dam in de winkel aan de Birkstraat 103, 3768 HD te Soest.
Wanneer?:
Vanaf 1 december is het passen en bestellen weer mogelijk in de winkel in Soest. In De Bickerie worden posters opgehangen om jullie hierover te informeren en vanaf half december worden er paspoppen geplaatst in De Bickerie, zodat jullie de kleding kunnen bekijken.
Op woensdag 6 en 13 januari 2016 tussen 15.00 uur en 19.00 uur zijn er ook pas sessies op de club die door Van Dam verzorgt wordt.
Alle bestellingen worden daarna verzameld en uiterlijk in de derde week van januari besteld in China bij Adidas. Medio maart worden jullie door Van Dam geïnformeerd als de bestellingen binnen zijn en deze opgehaald kunnen worden in de winkel.
Zo heeft iedereen voor het nieuwe buitenseizoen en de kleding in bezit!

Veel tennisplezier!
Sponsorcommissie TV de Eemslag