Heinen en Hopman Eemslag Open 2015 goed van start gegaan

Vrijdag 26 juni 2015 is er op de banen van Tennisvereniging De Eemslag het “Heinen & Hopman Eemslag Open 2015” tennistoernooi begonnen. Het tennistoernooi wordt gespeeld van vrijdag 26 juni t/m zondag 5 juli 2015.

Er wordt in verschillende categorieën gespeeld: Heren- en dames enkel, gemengd dubbel, heren- en damesdubbel in de rating 3 t/m 8. Uit de hele regio en uit Bunschoten-Spakenburg hebben ruim 400 deelnemers zich aangemeld. De wedstrijden worden gespeeld van 17.30 tot 22.00 uur. In het weekend vanaf 10.00 uur.
Tijdens het toernooi zijn er een aantal activiteiten.
* Woensdag 1 juli visbakavond,
* Vrijdag 3 juli de loterij en tot slot op
* Zondag 5 juli finale dag/prijsuitreiking en een BBQ voor alle deelnemers.

Wat moet een vereniging zonder sponsors. Zij maken het o.a. mogelijk om dit toernooi te kunnen organiseren. De hoofdsponsor Heinen en Hopman en de baansponsors T-ICT, Wim Jaquet Sports, De Bunschoter, ABC Banden,
Installatie bedrijf Kiewitt en ter Haar, Auto Rijschool Vermeer, Massagepraktijk van Twillert, Cho&Co waren graag bereid hun medewerking te verlenen aan het tennistoernooi.
De commissie bestaande uit Danny, Wim-Peter, Gerda, Rachel, Jeanette, Cees, Milou en Hedi nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen bij de tenniswedstrijden en de sfeer te proeven op het park van de Tennisvereniging De Eemslag.