Inschrijving Voorjaarscompetitie 2018

Competitie spelen is voor veel spelers en verenigingen een van de hoogtepunten van het seizoen. Voor spelers betekent competitie spelen een teamprestatie neerzetten, onderlinge concurrentie en trainen voor een doel. Ook voor verenigingen is de competitie belangrijk. Niet alleen omdat het veel sfeer en gezelligheid op de club brengt, maar ook omdat competitie spelen voor verbinding tussen de leden zorgt.
Tot 03-12-2017 heeft u als aanvoerder de gelegenheid om ploegen in te schrijven via de website van de Eemslag. Voor de speel data van deze voorjaarscompetitie klik hier. Er kan gespeeld worden in een landelijke competitie en een regionale competitie. Voor het landelijke competitie aanbod klik hier. Voor het regionale competitie aanbod klik hier. Afgelopen jaar heeft de KNLTB ook een woensdagavond competitie georganiseerd en hebben wij deze dan ook aangeboden. Omdat de baanbezetting hierdoor erg hoog werd is er door het bestuur besloten dat er maximaal 4 teams voor deze competitievorm ingeschreven kunnen worden. Teams die nog geen andere competitievorm spelen krijgen hierbij de voorrang.

Ook dit jaar heeft de KNLTB het invallen in competitie teams versoepeld, wat inhoudt dat er minder snel dispensatie aangevraagd hoeft te worden. Voor deze uitleg versoepeling invalregeling klik hier.

Op de site van T.V. de Eemslag kunnen jullie je inschrijven. Om direct naar het inschrijfformulier te gaan klik hier.

Voor vragen kunnen jullie met mij contact opnemen.

Gr Ruud van de Groep
Ruud@debakkerie.nl of 06-28200368