Jeugd voorjaarskampioenschappen bij TV de Eemslag afgesloten met 3 top teams

20170528_143136943_iOS20170613_182911680_iOSZondag
Bij de Eemslag hebben in totaal 7 jeugd teams gestreden om het kampioenschap ieder in zijn eigen klasse. Bij de competitie groen, speciaal voor onze jonge telgen, hadden dit jaar 4 teams gestreden waarvan 1 team dit kampioenschap heeft binnen gesleept. Zij speelden woensdag 31 mei hun laatste wedstrijd en wisten met 4-2 van Volta te winnen, waardoor zij zeker waren van hun eerste plek. Rogier Drupsteen, Thijs Kos, Jasmijn Beekhuis, Julia van Driesten, Berdien de Graaf, Nina Hendriks, Charlotte Koops, Annemarie Muys en Tamar Muys
GEFELICITEERD met deze geweldige overwining.In deze competitie is 1 team op een mooi tweede plaats en 1 team op een derde en 1 team op een achtste plaats geëindigd. Wij als vereniging zijn hier heel trots op.

Op zaterdag hebben 2 jeugd teams gestreden voor het regionale kampioenschap. Het team van de meisjes open 10 tot 14 jaar hebben: Ilse Vermeer, Marit Dixon, Marit Koelewijn, Nienke van Unen en Sara Ohmstede 7 zaterdagen gestreden om deze titel naar binnen te slepen. Tot op de laatste dag is het spannend gebleven, want om dit kampioenschap naar binnen te slepen moesten ze winst behalen. Met een totaal aantal punten van 38 (een punt verschil met nummer 2) zijn deze meisjes kampioen geworden.  Gefeliciteerd dames ga zo door.

Ook op zondag is er door een jeugd team gestreden voor het landelijke kampioenschap. Tweede klasse meisjes van 11 t/m 17 hebben: Hedwig Beukers, Amber van den Bos, Nina Duijst, Pascalle Hilhorst, Nicky Hop en Sanne van Unen gestreden om met deze titel naar huis te kunnen gaan.  Met een totaal aantal punten van 34 hebben zij hun concurrenten met 2 winst punten achter zich gelaten. Knap gedaan en gefeliciteerd met jullie overwinning.

 

 

Â