Nieuws van de recreatiecommissie + Openingstoernooi

ouder-kind-cartoon-header-1030x552[1]Beste Eemslagleden en tennisvrienden, 2018 is alweer aangebroken en we staan weer te popelen om van start te gaan met het nieuwe buitenseizoen, natuurlijk starten we ook dit jaar weer met ons bekende Paasopeningstoernooi, dit jaar op 2 april met een heerlijke paasbrunch tussendoor, starten doen we deze gezellige dag om 11 uur en we hopen natuurlijk weer op een grote opkomst.
Hierna gaat het competitiegeweld weer los en dat duurt tot eind mei, dus gaan wij in juni weer een leuke damesdag organiseren, we doen dit meestal op de 2e of 3e dinsdag van deze maand, we beginnen dan om 10.30 en gaan tussendoor ook heerlijk lunchen met elkaar, iedere keer weer een gezellig gebeuren.
Ook dit jaar gaan we ook voor de heren een leuke avond organiseren met een paar lekkere potjes tennis en na afloop een visje en een drankje.
dit zal om en nabij eind juni zijn , we moeten even kijken waar de ruimte ligt, want ook onze open toernooien vinden in deze periode plaats.
ook zijn er plannen voor een introduceetoernooi en/of een tiebreaktoernooi, maar dat moeten we nog even gaan bekijken of er ruimte is op de evenementenkalender.
natuurlijk ook de thuisblijverstoss tijdens de vakantietijd op 3 vrijdagavonden, kortom wij hebben er weer zin in en hopelijk jullie ook.

we wensen iedereen alvast een mooi buitenseizoen toe en zien jullie graag terug op onze activiteiten.

mvg de recreatiecommissie