Nieuws van de recreatiecommissie

Beste tennisvrienden en leden van tv de Eemslag, we staan weer aan het begin van een nieuw buitenseizoen en zijn al weer volop bezig om een aantal leuke en gezellige evenementen voor jullie te organiseren, allereerst natuurlijk ons traditionele openingstoernooi tijdens het paasweekend, op maandag 17 april willen we om 13.30 uur starten met een aantal leuke wedstrijden en gaan we rond 17 uur de boel afronden met een hapje en een drankje en natuurlijk de prijsuitreiking.
Voor de mensen die nog nooit hebben meegedaan, het is een zeer laagdrempelig toernooi waarbij de speelsterkte zoveel mogelijk op gelijk niveau word afgestemd.
Dus ik zou zeggen schrijf u in op de mooie intekenlijst die in de Bicker hangt en doe mee.

Na dit toernooi gaat het competitiegeweld losbarsten en zijn wij een tijdje aan de zijlijn geposteerd, zo gaan we pas weer midden juni met de dames aan de slag, en dat doen we op dinsdag 20 juni Het damestoernooi. we beginnen dan rond half 11 en lunchen ook weer tussendoor en zo rond 15 uur zijn we dan weer uitgespeeld.
Op vrijdag 23 juni gaan we met de mannen aan de slag, we willen dan rond 19 uur beginnen en zullen later op de avond ook een lekker visje gaan bakken, tenslotte wil ik vast aangeven dat er ook weer een tiebreaktoernooi op de planning staat ergens voorin juli, maar daarover later meer.
Tenslotte wil ik in onze commissie 2 nieuwe leuke dames voorstellen, dit zijn Henny Koelewijn en Petra de Jong, zij zullen het stokje overnemen van onze Gerdien van Sandijk en te zijner tijd van Gré de Graaf, ook Hans Veltman heeft aangegeven er mee te willen stoppen na een periode van meer dan 20 jaar, ik wil hun hier nogmaals bedanken voor hun inzet voor de club en wens hun en natuurlijk iedereen heel veel tennisplezier toe dit nieuwe seizoen.

 Groetjes van de recreatiecommissie.