Start renovatie banen

 

Op 16 november 2015 is er gestart met de renovatie van de banen en dat betekent dat vanaf deze datum het gehele park gesloten is. Wij verwachten dat het park weer open gaat begin maart 2016 en dat wij weer jaren vooruit kunnen met mooi nieuwe gravelbanen. Uiteraard is dit afhankelijk van het weer. Wij hebben twee bedrijven gecontracteerd die zich bezig zullen houden met deze renovatie.
Wijnbergen-sportbouw zorgt voor de ondergrond zoals het aanleggen van de drainage, Lavalaag, gravel en het op de plek krijgen van alle palen en netten. De beregeningsinstallatie en het aanbrengen van watertappunten is in handen van Van Oosten Beregeningssystemen.
Beste leden alle 10 de banen worden gerenoveerd en het is dan ook niet meer toegestaan het park vanaf 16 november te betreden. Voor deze renovatie wordt groot materieel ingezet en wij als vereniging willen geen ongelukken.
Mochten jullie hierover nog vragen hebben, zullen we dit graag beantwoorden. U kunt uw vragen per mail versturen naar:  renovatiebaneneemslag@gmail.com.

Namens de TAC
Jacob Mulder

IMG_1837