Tennisles iets voor mij?

Ben jij net begonnen of zit je al een aantal jaar op tennis? Is het voor jou ook zo’n verslavend spelletje of speel je tennis om fit te worden, maar wil je zo graag beter worden? Dan kan het goed zijn dat je je wel eens afgevraagd hebt waarom Dennis zijn service zo hard slaat? Of dat je je afvraagt waarom je forehand best goed is, maar elke keer als je een backhand slaat, de bal elke keer naar baan 11 vliegt?

Herken jij je in bovenstaande opmerkingen of heb jij een specifieke slag die jij wil leren? Neem deel aan een proefles!

In de proefles krijg je een indruk hoe je door middel van tennisles je spel verbeterd. In de proefles zal je alleen of samen met andere leerlingen werken aan een specifieke slag en zal je onder leiding van een gediplomeerde trainer het tennisspel beter leren toepassen.

De lessen zullen plaatsvinden op donderdagavond van 19:00 – 20:00 uur of vanaf 21:00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal jou les een half uur of een uur duren. De kosten voor de proefles bedragen 7, 50 euro en dienen voor de les meegenomen te worden.

Heb je hierover een vraag/ opmerking of wil je hiervoor aanmelden, stuur dit in een email naar: jessica_hop46@hotmail.com en vermeld hierin ook je naam, leeftijd en ervaring. Of spreek één van de trainers aan op de tennisbaan!