Tennisles voor alle leeftijden! 50+ proeflessen!

Speelt u voor uw gezondheid of wilt u uw kleinzoon nog bijhouden? Weet u nog precies wie Michiel Schapers is? Speelt u elke week nog één of meerdere keren een balletje? En kunt u het niet laten om een keer over te slaan, want het is zo gezellig op de tennisclub?

Dan kan het goed zijn dat u tennisles leuk vind! Wij bieden voor mensen van 50+ proeflessen aan. In deze lessen leer hoe je het beste een rally kunt winnen, op welke wijze je minder kans op blessures maakt en hoe je op een ontspannen manier tennis beter onder de knie krijgt.

In de proefles zal je alleen of samen met andere leerlingen werken aan een specifieke slag en zal je onder leiding van een gediplomeerde trainer het tennisspel beter leren toepassen!

De lessen zullen plaatsvinden op donderdag van 11:00 – 12:00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal jou les een half uur of een uur duren. De kosten voor de proefles bedragen 7, 50 euro en dienen voor de les meegenomen te worden. Andere tijden en dagen zijn in overleg mogelijk.

Heeft u hierover een vraag/ opmerking of wilt u hiervoor aanmelden, stuur dit in een email naar: jessica_hop46@hotmail.com en vermeld hierin ook uw naam, leeftijd en ervaring. Of spreek een van de trainers aan op de tennisbaan!