Uitnodiging Menzis Tenniskids Feest 7 en 8 juli!

Hoi tennistopper,
Super! Je hebt drie keer of vaker gespeeld in de Groene competitie. Hopelijk beleef je veel plezier op de baan met het spelen van wedstrijdjes. Krijg je geen genoeg van tennis en wil je de competitie graag spetterend afsluiten? Meld je dan aan voor het Menzis Tenniskids Feest op zaterdag 7 juli of zondag 8 juli! Het belooft een geweldige dag te worden met veel tennis, fun en entertainment en het vindt dit jaar op maar liefst 6 locaties plaats. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt! Omdat je minimaal drie keer hebt gespeeld in de competitie ontvang je deze uitnodiging.

Meld je voor 20 mei aan en win!

Aanmelden doe je door hieronder te klikken op de locatie waar je naar toe wilt. En doe dit voor 20 mei want dan maak je ook nog eens kans op een Dunlop Tennisracket, Dunlop Tennistas of kaartjes voor de Kids Day van Libéma Open in Rosmalen. Op iedere locatie kunnen we 250 kinderen een geweldige dag bezorgen, waarbij geldt vol=vol!

Zaterdag 7 juli

Zondag 8 juli

Iedere locatie heeft een eigen programma, kijk op tenniskids.nl/feest wat elke club aanbiedt! Zo kun je bij de ene vereniging beachtennissen of padellen, terwijl je bij de andere locatie glow in the dark tennis gaat spelen of Bart Boonstra (presentator van Nickelodeon) en de Tenniskids mascottes Ace en Love kan ontmoeten!
Neem een vriendje of vriendinnetje mee
Het feest is van 10.00 tot 15.00 uur en deelname is gratis. Je mag ook één vriendje of vriendinnetje meenemen, hij of zij hoeft geen lid te zijn van de KNLTB. Op het feest krijg je ook nog eens een gratis Tenniskids shirt én een Ace & Love demper.
Dus kom ook, samen met jouw tennisvriendjes en –vriendinnetjes. Hopelijk tot ziens op 7of 8 juli!

Ace & Love
De Tenniskids mascottes