Meerwaerde Eemslag Open 2014 goed van start gegaan

Vrijdag 27 juni 2014 is er op de banen van Tennisvereniging De Eemslag het “Meerwaerde Eemslag Open 2014” tennistoernooi begonnen. Het tennistoernooi wordt gespeeld van vrijdag 27 juni t/m zondag 6 juli 2014.
Er wordt in verschillende categorieën gespeeld: Heren- en dames enkel, gemengd dubbel, heren- en damesdubbel in de rating 3 t/m 8. Uit de hele regio en uit Bunschoten-Spakenburg hebben ruim 400 deelnemers zich aangemeld. De wedstrijden worden gespeeld van 17.30 tot 22.00 uur. In het weekend vanaf 10.00 uur.

Het toernooi heeft ook dit jaar een Spaans thema. Het park is gezellig Spaans versierd en bij de Spaanse tapasbar “Cocteleria Pista Once” (de 11e baan) zijn er tapas en Spaanse drankjes te verkrijgen.
Tijdens het toernooi zijn er een aantal activiteiten.
Woensdag 2 juli visbakavond, vrijdag 4 juli de loterij en tot slot op zondag 6 juli finale dag/prijsuitreiking en een BBQ voor alle deelnemers.
Wat moet een vereniging zonder sponsors. Zij maken het o.a. mogelijk om dit toernooi te kunnen organiseren. De hoofdsponsors Meerwaerde, Autorijschool Vermeer, Wim Jaquet Sports, Boboli, ABC Banden, De Bunschoter, IKH Installatiebedrijf Kiewitt en Ter Haar en de Rabobank waren graag bereid hun medewerking te verlenen aan het tennistoernooi.
De commissie bestaande uit Danny, Wim-Peter, Gerda, Rachel, Karola, Robert, Jeanette en Hedi nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen bij de tenniswedstrijden en de sfeer te proeven op het park van de Tennisvereniging De Eemslag.