Trainingen

Algemene informatie  

Iedereen die lid is van TV De Eemslag kan zich aanmelden voor tennistraining om zijn of haar tennisvaardigheden te verbeteren. Alle tennistrainingen voor de junioren en de senioren worden verzorgd door Tennisschool Totaal in Tennis. Jordy Littouw is onze hoofdtrainer. Er kan het hele jaar door, zolang de weersomstandigheden dit toelaten, op de buitenbanen getraind worden. In de wintermaanden (oktober t/m maart) kan er ook in de tennishal getraind worden.

Senioren kunnen zich zowel individueel opgeven voor tennistraining als met een groep. Elk lid van de groep moet zich wel afzonderlijk opgeven. Bij de opmerkingen kan aangegeven worden wie de andere groepsleden zijn. Bij individuele opgave zal de trainer een passende groep proberen te vinden. De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de trainingsduur. In onderstaand overzicht is een indicatie van de kosten opgenomen.

Junioren geven zich individueel op voor de tennistraining. Met ingang van het zomerseizoen 2020 starten we met een pilot voor een totaalpakket (Tennis Alles-in-1) voor de jeugd. Dit is een lidmaatschap pakket inclusief trainingen, deelname aan de voor- en najaarscompetitie en activiteiten op de club. Er komen meerdere trainingsmomenten in de week voor rood, oranje groen en geel en de kinderen mogen zelf bepalen, binnen hun eigen doelgroep, wanneer ze komen trainen en hoe vaak.

Lesmogelijkheden

De zomerperiode loopt van april t/m september.  
De winterperiode loopt van oktober t/m maart.    

Kosten

Senioren:

Buiten:  10x 1 uur met 4 personen € 135,00
Buiten: 10x 1 uur met 2 personen € 270,00
Buiten: 10x 1 uur privéles € 540,00

 

Junioren: (All-in-1 pakket)

Voor het zomerseizoen 2020 wordt gewerkt met het Tennis Alles-in-1 pakket voor de jeugd. De kosten hiervoor bedragen € 43,50 per maand voor de periode april t/m september (6 maanden). Voor dit bedrag kan meerdere keren per week getraind worden (gedurende 20 weken). 

In het winterseizoen 2020/2021 wordt het Alles-in-1 pakket hervat voor de jeugd. De kosten hiervoor bedragen € 42,00 per maand voor de periode oktober t/m maart (6 maanden). Voor dit bedrag kan meerdere keren per week getraind worden  (gedurende 18 weken).  

De eerste 6 lesweken van de winterperiode wordt er volledig buiten getraind. Vanaf 23 november wordt er op woensdag en donderdag in de hal getraind (8 weken). De groepen worden zo ingedeeld dat alle spelers 1x in de week binnen kunnen trainen. Op maandag en vrijdag wordt er gewoon buiten getraind. Vanaf 1 februari zal er weer volledig buiten getraind worden. Aan het einde van de lesperiode zijn er 2 inhaalweken gereserveerd voor het geval er lesweken uitvallen. Graag aanmelden voor 20 september 2020

Inschrijven

Met onderstaande linken kunt u zich inschrijven voor trainingen.

Senioren

Junioren

Contact gegevens trainer

Jordy Littouw

[email protected]

06-34101550

Contact gegevens tennisschool

Martin Bakkenes

[email protected]

06-48424017

Totaal In Tennis link

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 28200368

TV de Eemslag

Bikkersweg 100
3752 WV Bunschoten-Spakenburg