Lidmaatschap

Wat leuk dat je interesse hebt om lid te worden van onze vereniging!

Bij Tennisvereniging De Eemslag staat gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel. Gedurende het gehele jaar worden er tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Ledenadministratie

Wouda Speksnijder
Straussweg 14
3752 VE Bunschoten
mailadres: [email protected]

Telefoonnummer: 033-2983645

Contributie bij TV De Eemslag is afhankelijk van de leeftijd. Daarnaast heffen wij eenmalig inschrijfgeld. Hieronder de bedragen voor het seizoen 2021:

Categorie Contributie Inschrijfgeld
Senioren v.a. 18 jaar € 150,00 € 50,00*
Junioren v.a. 12 jaar €   90,00 geen
Aspirant-Junioren t/m 11 jaar €   60,00 geen
Ouderentennis 60+ € 100,00 € 50,00*
 
Lidmaatschap junioren (All-in one pakket)

Voor het zomerseizoen 2021 wordt wederom gewerkt met een totaalpakket All-in-one voor de jeugd. Dit is een lidmaatschap pakket inclusief trainingen, voor- en najaarscompetitie en activiteiten op de club. Er komen meerdere trainingsmomenten in de week voor rood, oranje, groen en geel en de kinderen mogen zelf bepalen, binnen hun doelgroep, wanneer ze komen trainen. Dit lidmaatschap kost € 42,00 per maand voor de periode april t/m september. (6 maanden). 

In het winterseizoen 2020/2021 wordt het Alles-in-1 pakket hervat voor de jeugd. De kosten hiervoor bedragen € 42,00 per maand voor de periode oktober t/m maart (6 maanden). Voor dit bedrag kan meerdere keren per week getraind worden  (gedurende 18 weken).  

De eerste 6 lesweken van de winterperiode wordt er volledig buiten getraind. Vanaf 23 november wordt er op woensdag en donderdag in de hal getraind (8 weken). De groepen worden zo ingedeeld dat alle spelers 1x in de week binnen kunnen trainen. Op maandag en vrijdag wordt er gewoon buiten getraind. Vanaf 1 februari zal er weer volledig buiten getraind worden. Aan het einde van de lesperiode zijn er 2 inhaalweken gereserveerd voor het geval er lesweken uitvallen. 

Meld hier uw kind aan.

Inschrijfgeld*

Als nieuw lid heffen wij eenmalig inschrijfgeld. Junioren en aspirant-junioren zijn vrijgesteld van inschrijfgeld. Ook oud leden die weer lid worden zijn vrijgesteld van inschrijfgeld.

Leeftijdscategorie

Je bent junior in het jaar dat je 12 wordt!
Je bent senior in het jaar dat je 18 wordt!
Ouderentennis 60+ in het jaar dat je 60 wordt.

Ouderentennis 60+

U heeft gekozen voor een 60+ lidmaatschap. Dat houdt in dat u tegen een gereduceerd tarief gebruik maakt van de tennisbanen en de volgende voorwaarden in acht moet nemen:

Wat u wel mag:

  • U mag gebruikmaken van de tennisbanen van maandag t/m vrijdag tot 18.00 uur.
  • U mag competitie spelen overdag van maandag t/m vrijdag.
  • U mag deelnemen aan eigen toernooien, ook de toernooien die in de avonduren gespeeld worden.

Wat u niet mag:

  • Na 18.00 uur van maandag t/m vrijdag kunt u geen gebruikmaken van de banen.
  • In het weekend kunt u geen gebruikmaken van de tennisbanen.
  • U kunt geen competitie spelen op zaterdag, zondag en de vrijdagavond.
Introducéregeling

Het is altijd leuk om een keer met een kennis, buur, vriend of vriendin te tennissen die (nog) niet lid is van onze vereniging. Hiervoor gelden de volgende regels:

*Je kunt een introducé maximaal 3x per jaar meenemen.
*Je mag per keer één uur tennissen.
*De kosten per persoon per keer is € 7,50. Te voldoen in het clubhuis bij de bar. Bij de bar wordt dan een pas overhandigd waarvoor € 5,00 borg betaald dient te worden. Bij inlevering van de pas ontvang je de borg terug.

Zwangerschapsverlof

Voor degenen die zwanger zijn bestaat de mogelijkheid om 6 maanden korting te krijgen op de jaarcontributie. Er dient dan wel bij de ledenadministratie aangegeven te worden wanneer dit "tennis zwangerschapsverlof" in dient te gaan. De KNLTB pas wordt dan geblokkeerd bij het afhangsysteem.

Competitie spelen

Voor het spelen van competitie wordt een bijdrage gevraagd van  € 90,00 per team. Bij de aanvoerders van de competitieteams zal de competitiebijdrage voor het gehele team worden geïncasseerd. Voor de jeugdcompetitie is er een andere regeling. Kijk voor meer informatie hierover bij voorjaarscompetitie

Wijzigingen

De ledenadministratie beheert de persoonsgegevens van de leden van TV De Eemslag en zorgt voor gegevensuitwisseling met de KNLTB zodat de juiste ledenpassen kunnen worden aangemaakt. Adreswijzigingen, wijzigingen in telefoonnummer of e-mailadres en wijzigingen in de tenaamstelling graag zo snel mogelijk per mail doorgeven aan de ledenadministratie.

Lid worden

Middels het invullen van ons online-inschrijfformulier word je lid van onze vereniging. Met sterretjes is aangegeven welke gegevens verplicht ingevuld moeten worden. Zo dien je ook een pasfoto van het vooraanzicht van het gelaat te uploaden. Dus geen familie- of vakantiefoto's. Deze pasfoto komt op jouw ledenpas te staan. De contributie wordt geïnd d.m.v. automatische incasso waarvoor je toestemming geeft op ons inschrijfformulier. De incasso wordt verzorgt door KNLTB collect.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 28200368

TV de Eemslag

Bikkersweg 100
3752 WV Bunschoten-Spakenburg