KNLTB Senioren Competitie 2021

KNLTB Senioren Competitie 2021

De KNLTB Competitie wordt steeds populairder, want ieder jaar doen er meer spelers van verschillende verenigingen mee. Gedurende de periode van zeven weken speel je wedstrijden tegen teams van andere verenigingen. Hieronder vind je alle informatie over de KNLTB competitie 2021.

In het kort

Tijdens de KNLTB Competitie 2021 speel jij samen met jouw team op zeven speeldagen, tussen begin september en eind oktober, tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen.

Competitieaanbod

Voor senioren bestaat de KNLTB Competitie 2021 uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor ervaren spelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die past bij je past!

Iedere tennisvereniging bepaalt aan de hand van het competitieaanbod per provincie het competitieaanbod van de club. Dit competitieaanbod is o.a. afhankelijk van de grootte van de vereniging (baancapaciteit), de opbouw van het ledenbestand, het beleid van de vereniging en de wensen en behoeften van de leden.

Speeldata

De KNLTB Competitie 2021 start begin september en loopt tot en met eind oktober. Klik hier voor alle speeldata. De competitie telt in principe zeven speeldagen.

Doe je ook mee?

Wil je graag meedoen aan de KNLTB Competitie 2021? Dat kan! Schrijf jouw team dan voor 6 juni in. Voor het invullen van het competitieformulier dien je ingelogt te zijn op de site. Klik rechts bovenaan op mijn club en vul jouw bundsnummer en wachtwoord in. Ga daarna naar activiteiten / competitie / inschrijfformulier.

Praktische informatie

Speel jij mee met de KNLTB Competitie 2021 lees dan alle praktische informatie en regels door op de site van de KNLTB.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 28200368

TV de Eemslag

Bikkersweg 100
3752 WV Bunschoten-Spakenburg