KNLTBclub App

Blijf altijd op de hoogte met de KNLTBclub App

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws van Eemslag tennis en padel, download dan de KNLTBclub App. Deze app heb je ook nodig om vanuit huis een baan te kunnen reserveren. 

Het downloaden is heel simpel. Ga naar de App Store of Google Play store en download de KNLTBclub App. Al je de ClubApp eenmaal op je mobiel hebt zoek je de Eemslag op en voer je jouw KNLTB bondsnummer in. Druk op wachtwoord reset. Je ontvangt een mail, zodat je jouw wachtwoord kunt aanpassen. Als je dat hebt gedaan ga dan terug naar de app en login met je bondsnummer en jouw nieuwe wachtwoord. Alle informatie over de KNLTB ClupApp klik hier

Je ontvangt geen mail?

Ontvang je geen mail en geeft de app aan na het invoeren van jouw bondsnummer en wachtwoord reset dat de gegevens niet matchen? Waarschijnlijk is dan jouw e-mail adres onbekend bij de vereniging. Stuur dan een mail naar: [email protected] om de juiste gegeven te laten aanpassen. Vermeld daarin jouw naam en bondsnummer.

Banenbezetting via de website bekijken.

Hoe druk het is op de club kan je bekijken via onze website. Hiervoor dien je te klikken op Mijn Club en in te loggen met jouw bondsnummer en wachtwoord. Die is gelijk aan de KNLTBclup App.