Najaarscompetitie

Najaarscompetitie spelen is leuk

De KNLTB najaarscompetitie start ieder jaar begin september en loopt tot en met eind oktober. Deze competitie telt in totaal 5 speeldagen en wordt steeds populairder. Voor de zomer wordt er gestart met het inschrijven voor deze competitie. Via onze nieuwsbrief houden wij jullie hiervan op de hoogte.

Jeugd

De competitie voor de jeugd is opgesplitst in de Kia Tenniskids competitie en de KNLTB Junioren competitie. Afhankelijk van jouw leeftijd en speelniveau neem je deel aan één van beide competities.  Voor de jeugd t/m 12 jaar heeft de KNLTB tenniskids ontwikkeld. Deze competitie is gekoppeld aan Tenniskidskleur blauw, rood, oranje en groen. In blauw vallen kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 6 jaar, rood is t/m 8 jaar, oranje 8 t/m 10 jaar en groen van 10 t/m 12 jaar.  Meer informatie over Kia Tenniskids competitie zoals de speeldagen, hoeveel partijen er gespeeld worden en spelregels vind je op tenniskids.nl. Kinderen in de leeftijdscategorie 11 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB Junioren competitie. Deze competitie wordt op zaterdag of zondag gespeeld.

Bekijk hier de speeldata 2024 voor de jeugd.

Senioren

Iedereen die boven de 17 jaar is kan deelnemen aan een divers competitie aanbod voor senioren. Er kan namelijk gespeeld worden op iedere dag van de week en op elk niveau. Aan bepaalde competities zijn ook leeftijdscategorieën gekoppeld, zoals 17+, 35+ en 50+. Daarnaast kan er binnen de verschillende competities ook nog gekozen worden voor verschillende samenstellingen zoals dames, heren en gemengd. Welke competitie past het beste bij jou?

Bekijk hier de speeldata 2024 voor de senioren.

Inschrijven voor de najaarscompetitie

Jeugd

Ben jij als jeugdlid aangemeld voor het een all-in one lidmaatschap, dan doe je automatisch mee met de voorjaarscompetitie. Onze commissie competitie en trainingen voor de jeugd informeert de ouders over o.a. de indeling, speeldata enz. Heb je voor je kind gekozen voor een gewoon lidmaatschap dan dien je zelf kenbaar te maken dat jouw kind graag mee willen spelen met een competitie. Hiervoor zullen kosten inrekening gebracht worden. Heb je nog vragen dan kan je een mail sturen naar [email protected]

Senioren

Voor de zomer van het jaar gaat er een nieuwsbrief uit dat jullie je weer in kunnen schrijven voor deze competitie. Heb jij je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief, schrijf je dan snel in. Zo blijf je altijd op de hoogte van onze activiteiten. Heb je geen team en wil je je graag als reservespeler aanmelden, stuur dan een mail naar [email protected] Vermeld in deze mail jouw speelsterkte enkel en dubbel en jouw voorkeur voor een competitievorm.