Reservering nieuw lid 2024

Padel, de snelst groeiende nieuwe sport in Nederland, komt dit jaar ook naar Spakenburg! 

Het wordt een spectaculair jaar voor De Eemslag. De tennisvereniging viert dit jaar haar 50-jarig jubileum en doet dat met de komst van 5 padelbanen en renovatie van het tenniscomplex aan de Bikkersweg. Daarmee wordt het een modern racketcentrum waar tennis- en padelliefhebbers hun hart kunnen ophalen. 

Omdat veel verenigingen na de komst van padelbanen een ledenstop hebben moeten invoeren vanwege de enorme populariteit, is het mogelijk om nu al een plek te reserveren als nieuw lid van De Eemslag. Daarmee verzeker je jezelf ervan dat je op de Bikkersweg kunt tennissen en padellen. Je plekje reserveren in 2024 kan door het inschrijfformulier alvast in te vullen. 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap voor 2023 is vastgesteld op € 180,00 voor senioren leden. De contributie wordt geïnd d.m.v. automatische incasso waarvoor je toestemming geeft op ons inschrijfformulier. De incasso wordt verzorgt door KNLTB collect. Zoals bij iedere vereniging zijn er regels waar onze leden zich aan moeten houden. Wij gaan er van uit dat deze bij jou als nieuw lid bekend zijn. Op onze website kun je deze regels en statuten bekijken. Dus kijk rustig even rond op onze website zo sta je niet voor verrassingen.

Pasfoto

Voor het definitief maken van jouw lidmaatschap ontvang je eind van dit jaar een e-mail met daarin een inloggegevens die je nodig hebt voor de mobiele app en/of website. Alles over onze mobiele app kan je vinden op onze website. Ben je eenmaal ingelogd dient je een pasfoto te downloaden. Deze hebben wij nodig voor de ledenpas.

Wij hopen jouw snel te ontmoeten op ons vernieuwde park.

Namens het Bestuur