Competitiefeest voorjaar 2022

29 mei 2022


Op zondag 29 mei speelde de jeugd in de categorieën Groen en Geel hun laatste competitiewedstrijden van de voorjaarscompetitie. Om het feestelijk af te sluiten werd er eind van de middag een Competitiefeest gevierd. Terwijl de feestmuziek uit de speakers knalde, begonnen de kinderen met een potje “Rond de Wereld” op baan 1. Met rode tennisbal dit keer, wat voor hilarische rally’s zorgde. Jayden won het uiteindelijk nét in de finale van David, die het duidelijk nog niet verleerd was!

Daarna zette Jordy alle teams één voor één even in het zonnetje, met speciale aandacht voor de kampioenen! Het team van Aiden, Isa, Thijs, Isabel, Tias en Emma wist er in de categorie Groen 2 met de titel vandoor te gaan.

Aansluitend was er een heerlijke en gezellige BBQ, mogelijk gemaakt door de club en klaargemaakt door Masterchefs Peter, Robert en Henk. Ook vele ouders waren aanwezig en aten gezellig een hapje mee. Nadat de kinderen uitgegeten waren ontstonden er spontaan nog potjes verstoppertje, tenniswedstrijdjes en nog meer rondjes om de wereld. Een geslaagde afsluiting van een mooie voorjaarscompetitie! 

Alle foto's zie klik hier

Nieuwscategorieën