Coronamaatregelen Jeugdcompetitie

30 september 2020

Coronamaatregelen Jeugdcompetitie

Beste ouders, 

Afgelopen maandag heeft het kabinet nieuwe coronamaatregelen afgekondigd die ook impact hebben op de sport. Gelukkig kunnen we wel blijven tennissen zolang het weer het toelaat! Onderstaand vinden jullie een overzicht van de maatregelen die de komende weken van toepassing zijn op de Jeugdcompetitie. 

Aanvang

Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de starttijd en kunnen na het uitwisselen van de teamopstelling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd van jouw team verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. 

Publiek

Publiek is niet meer toegestaan bij sportwedstrijden. Een uitzondering wordt gemaakt voor de (team)begeleiders van kinderen t/m 17 jaar. Bij uitwedstrijden vallen de benodigde chauffeurs van het team onder de teambegeleiding. Zij worden niet gezien als toeschouwer en mogen blijven kijken. Bij thuiswedstrijden mag ook een teambegeleider/coach aanwezig zijn. Om drukte op de parken te voorkomen, adviseren wij om per team maximaal 2 ouders als teambegeleider mee te nemen. 

Horeca

Alle sportkantines en clubhuizen zijn gesloten. Ook de Bicker is dicht. Neem dus je eigen eten en drinken mee als je competitie moet spelen. De kleedkamers en de toiletten blijven gewoon open. Bij de Bicker zijn de kleedkamers en toiletten via de achteringang te bereiken. 

Basisregels

De basisregels blijven uiteraard:

  • Blijf thuis bij klachten.
  • Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  • Probeer drukte te vermijden.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Was vaak je handen. 

Op de website van de KNLTB vinden jullie meer informatie op veelgestelde vragen omtrent het coronavirus en tennis. 

Wij vertrouwen erop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Als jullie nog vragen hebben, kunnen jullie altijd contact opnemen met ons. 

Met sportieve groet,

Commissie Jeugdcompetitie en -trainingen 
Jessica Hop (06-20 93 94 85)
Jordy Littouw (06-34 10 15 50)
Ruud van de Groep (06-28 20 03 68)
Merlijn Bergsma (06-51 83 72 49) 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 28200368

TV de Eemslag

Bikkersweg 100
3752 WV Bunschoten-Spakenburg