De Algemene Leden Vergadering van februari 2021 wordt uitgesteld.

30 januari 2021


De Algemene Leden Vergadering van februari 2021 wordt door de bijzondere situatie ( Covid 19) uitgesteld.

Het bestuur van T.V. de Eemslag heeft er voor gekozen om de Algemene Leden Vergadering die in februari 2021 was gepland uit te stellen. Een speciale spoedwet maakt het mogelijk een Algemene Ledenvergadering volledig digitaal te organiseren, of om de Algemene Leden Vergadering met maximaal vier maanden uit te stellen. Deze wet blijft in principe gelden totdat de wetgever aankondigt dat de wet wordt ingetrokken.

Uitstel

T.V. de Eemslag heeft er dus voor gekozen om de Algemene Leden Vergadering uit te stellen. De uiterste termijn voor goedkeuring van de financiële stukken is vier maanden na de geplande Algemene Leden Vergadering d.d. februari. Het bestuur heeft hiervoor gekozen, omdat een Algemene Leden Vergadering waar de leden fysiek aanwezig kunnen zijn, de voorkeur heeft boven een digitale Algemene Leden Vergadering.
Het bestuur wil de contributie voor 2021 niet wijzigen. Door het uitstellen van de ALV kan de begroting voor 2021 niet in februari worden behandeld.

Het bestuur zal echter een conservatieve begroting opstellen en deze is vanaf 1 maart 2021 op onze website te bekijken. Om deze begroting te bekijken moet u als lid wel eerst inloggen. Rechtsboven kunt u klikken op Mijn Club. Vul uw bondsnummer en wachtwoord in, dit is het zelfde als u wilt inloggen bij de KNLB Clubapp. Vanaf 1 maart kunt u de begroting vinden onder de kop: "over de club" - "actualiteit" - "Algemene ledenvergadering". De begroting wordt behandeld tijdens de uitgestelde ALV. De nieuwe datum voor de ALV zal tijdig aan alle leden bekend worden gemaakt.

Namens het Bestuur.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 28200368

TV de Eemslag

Bikkersweg 100
3752 WV Bunschoten-Spakenburg