Het nieuwe afhangen en toegangscontrole voor het park

01 september 2023


Het nieuwe afhangen:

Het huidige afhangbord is een verouderd systeem en de KNLTB heeft vernieuwing in gang gezet. Als gevolg daarop is dan ook gekozen om het huidige afhangen in stappen te veranderen.

Vanaf 8 september zijn de padelbanen gereed voor gebruik. Dat houdt in dat iedereen die lid is bij ons kan tennissen en padellen. Het afhangbord krijgt een extra stap bij het afhangen, want dan moet je kiezen welke sport je wilt spelen. Wil je padellen maar je heb nog geen racket! Geen probleem deze kan je huren voor € 5,00 en ballen zijn te koop voor € 10,00. Deze zijn verkrijgbaar bij de bar.

Vanaf 1 oktober wordt het mogelijk een tennis- en/of padelbaan te reserveren via de KNLTB ClupApp of via de website. Het huidige afhangen met de ledenpas blijft in deze periode bestaan. Hoe je een baan kan reserveren via online afhangen lees je hier

De reden waarom hiervoor is gekozen is omdat per 1 januari 2024, de ledenpas zoals we die nu kennen, zal verdwijnen. Dit is een initiatief van de KNLTB, waarin wij simpelweg zullen moeten mee bewegen. De ledenpas zal vervangen worden door een digitale ledenpas die te openen is via de KNLTB ClubApp op je telefoon. In deze digitale ledenpas vind je een QR code. Deze QR code kan in de toekomst gebruikt worden om af te hangen op de club, zodra de hardware daarvoor beschikbaar is. Om deze QR code zichtbaar te krijgen, zal dus elk lid met de KNLTB ClubApp moeten gaan werken.

Vanaf 1 oktober verandert ook de speelduur. Voor dubbelen gaan we van 45 naar 60 minuten (4 personen) en voor enkelen blijft de speelduur 30 minuten (voor 1- 3 personen).

Vanaf 1 november komt het afhangen met de ledenpas te vervallen en kan men alleen online afhangen met de KNLTB ClubApp of via onze website. Wanneer je online hebt afgehangen dien je alleen nog jouw reservering te bevestigen op de club bij het afhangbord. Hoe dit werkt lees je hier. 

Toegangscontrole:

Ook komt er een toegangspoort op ons sportpark en dat houdt in dat niet iedereen zomaar ons park op komt. Met een pincode krijg je toegang op ons park. Voor leden zal deze pincode in de KNLTB ClubApp te vinden zijn. Deze code is persoonlijk voor ieder lid en wordt voor de veiligheid wekelijks automatisch vernieuwd. Door de pincode op een toetsenbord bij het toegangspunt in te voeren, kan toegang worden verleend.  Voor meer informatie klik hier.

Wij zullen jullie op de hoogte houden over al deze wijzigingen en indien gewenst inloopavonden organiseren om de leden te helpen de KNLTB ClubApp.

Namens de web redactiecommissie. 

Nieuwscategorieën