Na bijna 30 jaar neemt Arian van de Groep afscheid van de Bickerie

23 augustus 2022


 Beste leden van TV de Eemslag,  

Hierbij wil ik jullie graag van het volgende op de hoogte brengen. In verband met mijn leeftijd en gezien mijn privéomstandigheden, heb ik besloten te stoppen met de exploitatie van de Bickerie. In overleg met de Stichting is afgesproken om  per 1 april 2023 de zaak over te dragen aan een opvolger.

Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen in de planning, het is goed als iemand anders het stokje overneemt en met frisse energie in samenwerking met de vereniging daarin mee gaat draaien.

Bijna 30 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in De Bicker, na de verbouwing De Bickerie genaamd. In samenwerking met verschillende leden hebben we prachtige dingen neergezet. Ik denk daarbij aan de vele indoor-competities, de toss-ochtenden, het Candlelight toernooi, en de vele verenigingsactiviteiten en -toernooien. De contacten met de besturen van Eemslag en Stichting en de diverse activiteitencommissies van de club hebben mij altijd veel plezier en energie gegeven.

Daarnaast heb ik altijd met veel plezier samengewerkt met de verschillende trainers zowel van de club als vanuit de regio.

In het komende jaar zal ik als exploitant afscheid van jullie nemen als lid en/of als contractant. Ik dank jullie bij deze alvast allen voor jullie vertrouwen, klandizie en de vele gezellige contacten. Voor nu tot ziens in het  komende winterseizoen!

Hartelijke groet,

Arian van de Groep, 

Nieuwscategorieën