Onderlinge DUO competitie jeugd op zondag 11 & 25 april

05 april 2021


Hi allemaal, 

Wij hopen dat het goed gaat met iedereen. Bizarre tijden, hè? Wel of geen (online) school, het mondkapje, thuiswerkende papa en/of mama en….. er mag niet zoveel. Er worden geen toernooien gespeeld, de competitie is weer uitgesteld en we kunnen niet gezellig met elkaar wat drinken in het clubhuis…

Maar…. zullen we dan kijken naar wat wél kan en mag! Dat we gelukkig gewoon nog kunnen tennissen buiten, dat jullie nog mogen trainen en dat de senioren inmiddels ook weer mogen dubbelen met elkaar.

En daar willen wij aan toevoegen dat wij volgende maand met elkaar (onderling) op de club oefenwedstrijden/competitie gaan spelen met oranje, groen, de junioren en de jonge senioren! 

Wij zien jou daarom graag op zondag 11 & 25 april van 10.00 tot 14.00 uur op de club! 

Iedereen die meedoet met de zomertraining, is automatisch aangemeld voor deze activiteit. Wil je NIET meedoen, meld je dan voor woensdag 7 april af via een whatsapp bericht naar Jordy.

Er zijn verder geen kosten verbonden aan de deelname. 

Afhankelijk van het aantal deelnemers willen wij het volgende organiseren:

  • Duo competitie: je speelt samen competitie in een team van 2
  • Je speelt dan 2 singles en 1 dubbel met games en sets zoals normaal. 

Wij zullen ervoor zorgen dat er voor iedereen genoeg uitdaging is. Voor de betere jeugd zullen we kijken of we een aantal 18+ leden kunnen vinden die mee willen doen.

Tot slot: in principe delen wij in op niveau, maar als je graag zelf een duo wil vormen, mag je dat doorgeven aan Jordy. Indien het past speel je dan samen.

Met sportieve groeten,

Merlijn Bergsma (06-51837249)Jordy Littouw  (06-34101550)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 28200368

TV de Eemslag

Bikkersweg 100
3752 WV Bunschoten-Spakenburg