Openingstoernooi bij de Eemslag groot succes 2022

01 mei 2022


Bij tennisvereniging De Eemslag is op tweede paasdag het tennisseizoen officieus gestart met het traditionele openingstoernooi. Onder zomerse omstandigheden werd op de banen aan de Bikkersweg een sportieve strijd gevoerd om de felbegeerde prijzen.

Het openingstoernooi bij De Eemslag staat al jarenlang in het teken van elkaar ontmoeten, gezelligheid en uiteraard tennissen. Na de koffie en wat versnaperingen werden de spelers via loting aan elkaar gekoppeld om vervolgens in dubbels de strijd met elkaar aan te gaan. De toeschouwers werden daarbij getrakteerd op prachtige rally’s, mooie dropshots en hier en daar een bal in het net. Na de nodige zweetdruppels was het tijd om even op adem te komen tijdens een korte pauze om vervolgens nogmaals de zonovergoten banen op te gaan. Met hetzelfde enthousiasme als tijdens de eerste speelronde werd tot de laatste seconde gestreden om de nodige punten.

Nadat de graveldampen waren opgetrokken, bleek Michael van de Berg de winnaar bij de mannen en Baukelien Mulder de winnares bij de vrouwen. De runners-up kwamen uit Huize van de Geest; vader Ruud werd tweede bij de mannen en dochter Bowien bij de vrouwen. De prijzen werden mee huiswaarts genomen nadat eerst nog van een overheerlijk buffet en wat verkoelende drankjes werd genoten. De organisatie kijkt met een uitermate tevreden gevoel terug op een geslaagd openingstoernooi. 

Bekijk alle foto's! klik hier

Namens de recreatiecommissie
 

Nieuwscategorieën