Pepernotentoernooi 2022

27 november 2022


Beste Leden,

Op vrijdag 18 november werd voor de jeugd van de Eemslag het Pepernotentoernooi georganiseerd.

Met maar liefst 37 deelnemende kinderen, veel ouders en andere belangstellenden was het een gezellige drukte. Op acht banen werden er korte wedstrijden gespeeld tot de vier games, waarbij de kinderen steeds wisselden van dubbelpartner en tegenstander. Daarbij werden ook verschillende (kleur)niveau’s met elkaar gecombineerd, wat voor leuke en verrassende potjes zorgde. Tussen de wedstrijden door konden de kinderen zich vermaken met een spelletje of een potje tafeltennis.

Om weer even op te warmen konden de kinderen in het clubhuis terecht voor een heerlijke beker warme chocolademelk met natuurlijk….pepernoten! Ook de overheerlijke pizza’s van de Bickerie gingen er goed in bij de kinderen!

Aan het einde van het toernooi was er nog een kleine prijsuitreiking. Per categorie werd er een chocoladeletter uitgereikt aan de 2 kinderen die de meeste games hadden gewonnen. In de categorie oranje waren dat Suze en Lisa, bij groen wonnen Tias en Max en bij geel hadden Quinten en Jesper Telder de meeste games behaald.

Al met al een heel gezellig en geslaagd toernooi! 

Namens de Jeugdcommissie

Nieuwscategorieën