Tijdelijke ledenstop.

02 oktober 2023


Met de komst van de 5 nieuwe padelbanen heeft onze vereniging een enorme groei doorgemaakt. Vanzelfsprekend zijn wij daar erg blij mee. Om voldoende mogelijkheden voor onze leden te kunnen waarborgen om te padellen en te tennissen heeft het bestuur besloten om vanaf 2 oktober 2023 een tijdelijke ledenstop in te stellen. Het bestuur gaat eerst onderzoeken hoe de bezetting van de padel- en tennisbanen verloopt. Verwacht wordt dat deze ledenstop een half jaar zal duren. In maart zal het bestuur evalueren hoe alles verloopt en beslissen of de ledenstop gehandhaafd blijft of opgegeven wordt.

Nieuwe geïnteresseerden kunnen zich middels het inschrijfformulier op onze website gewoon aanmelden maar worden dan op een wachtlijst geplaatst. Indien het bestuur besluit weer leden toe te laten zullen de personen bovenaan de wachtlijst als eerste een lidmaatschap worden aangeboden.

De tijdelijke ledenstop geld niet voor jeugdleden. Zij kunnen zich gewoon blijven aanmelden voor onze pakketten:

  • Junior alles in één pakket tot 18 jaar.
  • Aspirant junioren tot 11 jaar.
  • Junioren 12 tot 17 jaar. 

Omdat er tijdens daluren, overdag tot 18.00 uur doordeweeks nog wel voldoende capaciteit is kunnen ook 60+ leden zich nog steeds aanmelden.

Namens het bestuur van Eemslag tennis en padel Bunschoten 

Nieuwscategorieën