Vanaf 1 november worden er wijzigingen doorgevoerd voor het reserveren van een baan.

29 oktober 2023


Vanaf 1 november worden er wijzigingen doorgevoerd voor het reserveren van een baan.

Wijzigingen zijn:

  • Afhangen met de ledenpas bij het afhangbord op de club vervalt. Men kan dus vanaf 1 november alleen nog via de KNLTB clubapp een baan reserveren.
  • Vanaf 1 november versoepelen wij het boeken van een baan voor leden. Mensen mogen nu 2 actieve boekingen hebben, waarvan 1 in de piekuren en 1 in de daluren of 2 in de daluren.
  • Piekuren zijn doordeweeks van 18.00 – 23.00 uur.

Wij merken dat er een aantal leden misbruik maken met het online afhangen. Zo worden leden toegevoegd als men met een niet lid wil spelen en dat is niet de bedoeling. Online kan men gewoon een introducé aanvinken en € 7,50 afrekenen per introducé. Wij hebben dure banen aangelegd en die moeten ook terugverdiend worden.

Ook hebben wij gemerkt dat wanneer 1 van de 4 spelers al een actieve boeking heeft er een andere lid wordt toegevoegd om zo toch de baan te kunnen reserveren. Wij hopen dat julie begrijpen dat dit niet de bedoeling is. Door bovenstaande versoepeling nemen wij aan dat dit niet meer voorkomt en onze leden er verstandig mee omgaan. Wij denken niet dat onze leden terug willen naar het oude afhangen, zodat banen alleen nog maar op de club gereserveerd kunnen worden via het afhangbord.

Hoe af te hangen met de KNLTB clubapp lees je hier.  Heb je ondanks deze uitleg toch nog vragen laat het ons weten en stuur een mail naar: [email protected]

Nieuwscategorieën