Recreatieve tennistoernooien

Het tennisseizoen staat bijna op het punt van beginnen. Een bijzonder tennisjaar, want onze vereniging viert in 2023 haar 50-jarig jubileum. Omdat je natuurlijk niets wilt missen van de evenementen die de recreatiecommissie dit jaar organiseert, is het handig om nu alvast wat datums in je agenda te noteren. Zoals voor de Meet & Greet voor nieuwe leden, de return van de tosavond op donderdag, het kick-off toernooi en het damestoernooi:

  • Meet & Greet, elke eerste woensdagavond van de maand vanaf 19.00 uur. Nieuwe leden worden welkom geheten, krijgen allerlei informatie, worden wegwijs gemaakt op ons tenniscomplex en gaan ook nog eens huiswaarts met een klein presentje.
  • Vanaf 1 april is het elke donderdagavond weer tossen. We gaan dat doen in twee groepen: jongeren tussen de 17-29 jaar oud en de groep iets ouderen vanaf 30 jaar. Om 19.00 uur verzamelen, tossen en vervolgens lekker de baan op. We spelen 3 rondes van 30 minuten elk. En erna natuurlijk even een gezellig drankje met elkaar. Vooraf aanmelden is niet nodig.
  • Op zondag 2 april vindt het kick-off toernooi plaats, de officiële start van het tennisseizoen bij TV De Eemslag. Wat gaan we doen? Heel simpel, er een leuke middag van maken met elkaar van 13.00 tot 17.00 uur (en langer blijven mag natuurlijk ook!). Iedereen kan zich inschrijven (€ 12,50 p.p.), waarna we via loting gaan dubbelen. Naast de sportieve strijd op de baan, maken we natuurlijk ook tijd voor koffie met gebak, een overheerlijk buffet en gezellig samen zijn met elkaar. Meedoen? In het clubhuis hangt een inschrijfformulier of schrijf je online in.
  • Het damestoernooi is dit jaar op dinsdag 6 juni en duurt van 09.30 uur tot 15.00 uur. Voor € 12,50 heb je een gezellige dag, inclusief een fantastische lunch. Schrijf je nu in.
  • Tiebreak Toernooi voor jongeren van 17 t/m 30 jaar wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 14 september en start om 19.30 uur. Het thema heeft een Spaans tintje. Dat wil zeggen dat er getennist wordt op zijn Spaans. De leukste creatie op de tennisbaan zal beloond worden met een leuke prijs. Deelname aan dit toernooi is geheel gratis en jullie zullen verwend worden met Spaanse tapas en sangria. Schrijf je nu in
  • Tiebreak Toernooi voor 30+ wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 21 september en start om 19.30 uur. Het thema heeft een Spaans tintje. Dat wil zeggen dat er getennist wordt op zijn Spaans. De leukste creatie op de tennisbaan zal beloond worden met een leuke prijs. Deelname aan dit toernooi is geheel gratis en jullie zullen verwend worden met Spaanse tapas en sangria. Schrijf je nu in.
  • 60+ toernooi wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 28 september en start om 15.00 uur. Inschrijving voor dit evenement is geheel gratis en jullie zullen bij ontvangst lekker verwend worden met een kopje koffie en/of thee waarbij een stuk hart natuurlijk niet kan ontbreken. Na afloop van dit sportieve gebeuren wordt er een lekker visje voor jullie gebakken. Schrijf je nu in.

Namens de recreatiecommissie