Recreatieve toernooien

Het tennisseizoen staat bijna op het punt van beginnen. Een bijzonder tennisjaar, want onze vereniging viert in 2023 haar 50-jarig jubileum. Omdat je natuurlijk niets wilt missen van de evenementen die de recreatiecommissie dit jaar organiseert, is het handig om nu alvast wat datums in je agenda te noteren. Zoals voor de Meet & Greet voor nieuwe leden, de return van de tosavond op donderdag, het kick-off toernooi en het damestoernooi:

  • Meet & Greet, elke eerste woensdagavond van de maand vanaf 19.00 uur. Nieuwe leden worden welkom geheten, krijgen allerlei informatie, worden wegwijs gemaakt op ons tenniscomplex en gaan ook nog eens huiswaarts met een klein presentje.
  • Vanaf 1 april is het elke donderdagavond weer tossen. We gaan dat doen in twee groepen: jongeren tussen de 17-29 jaar oud en de groep iets ouderen vanaf 30 jaar. Om 19.00 uur verzamelen, tossen en vervolgens lekker de baan op. We spelen 3 rondes van 30 minuten elk. En erna natuurlijk even een gezellig drankje met elkaar. Vooraf aanmelden is niet nodig.
  • Op zondag 2 april vindt het kick-off toernooi plaats, de officiële start van het tennisseizoen bij TV De Eemslag. Wat gaan we doen? Heel simpel, er een leuke middag van maken met elkaar van 13.00 tot 17.00 uur (en langer blijven mag natuurlijk ook!). Iedereen kan zich inschrijven (€ 12,50 p.p.), waarna we via loting gaan dubbelen. Naast de sportieve strijd op de baan, maken we natuurlijk ook tijd voor koffie met gebak, een overheerlijk buffet en gezellig samen zijn met elkaar. Meedoen? In het clubhuis hangt een inschrijfformulier of schrijf je online in.
  • Het damestoernooi is dit jaar op dinsdag 6 juni en duurt van 09.30 uur tot 15.00 uur. Voor € 12,50 heb je een gezellige dag, inclusief een fantastische lunch. Schrijf je nu in.
  • Ootje en Groof toernooi, 1e zondag van de clubkampioenschap toernooi. Vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur. 3 September. Inschrijfformulier komt in het clubgebouw te hangen.
  • Na de zomervakantie wordt er nog een echtparen toernooi ingepland. Informatie volgt nog.

Namens de recreatiecommissie