Sponsor worden

De sponsorcommissie van onze tennisvereniging bestaat nu uit vier leden die naast het plezier in het tennisspel zich als vrijwilligers inzetten om sponsoren te werven voor onze club.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor bedrijven in de regio om hun bedrijf bekend en zichtbaar te maken bij onze leden en bezoekers. Wij informeren graag over het beletteren en bedrukken van teksten en bedrijfslogo's op borden, winddoeken, scoreborden, spelersbankjes en zeildoeken. Zowel buiten op het park als ook binnen in de tennishal.

Net zo belangrijk als goede reclame voor een bedrijf is ook financiële steun die wij hiervoor ontvangen, zodat onze vereniging de nodige investeringen kan blijven doen, zoals onderhoud van de banen en het park en het aanschaffen van materialen. Zo onstaat er een win-win situatie, want ook onze leden kunnen hun geliefde sport hierdoor blijven beoefenen.

Wil je eens op een sportieve manier reclame maken voor je bedrijf?

Bekijk dan eens de mogelijkheiden in onze leaflet en bel Eric Hulskamp, 06-53812339 of mail ons: [email protected]

Ben jij al lid van onze vereniging en wil jij jezelf inzetten als vrijwilliger binnen onze commissie en/of zie jij kansen om binnen jouw netwerk bedrijven enthousiast te maken in sponsoring van onze club? Neem dan contact met ons op, wij horen het graag.

Namens de sponsorcommissie.