Tennis Academy Bogtstra & Kockx

Tennis Academy Bogtstra & Kockx is een professionele en enthousiasmerende tennisschool. Met een duidelijke missie: passie voor het spel koppelen aan spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van elke individuele speler. Persoonlijke aandacht staat daarbij altijd op nummer één.  

EVEN VOORSTELLEN:

Dennis Kockx
Dennis is samen met Kirsten eigenaar van de tennisschool (Amersfoort). Dennis speelde 3,5 jaar tennis op nationaal (hoogste ranking: 22e) en internationaal niveau. In 2016 werd hij samen met Jasper Smit en Martijn van Haasteren voor het eerst in de geschiedenis van het Nederlandse tennis Wereldkampioen. Dennis staat fulltime op de baan en traint op alle locaties ambitieuze recreanten of talenten die de eerste stappen aan het maken zijn in het proftennis.  

Kirsten Kockx
Kirsten staat zelf niet als trainer op de baan maar regelt alle zaken om de trainingen. Vragen over de tennishal, administratie, indeling zowel voor tennis als padel kunnen aan Kirsten gesteld worden. De achtergrond van Kirsten ligt bij communicatie, facilitair en HR.  

Maarten van Galen Last
Maarten is onze hoofdtrainer bij Eemslag tennis en padel bunschoten. Maarten is een professionele trainer voor zowel jeugd  als senioren. Naast het geven van trainingen in Bunschoten geeft hij ook 2 ochtenden in de week trainingen bij CSE in Zwolle (Centre of Sports and Education). En is hij nog bezig met een studie. Een enthousiaste bezige bij dus! 

 Heeft u vragen? stuur dan een mail naar: [email protected]