Voorjaarscompetitie

Voorjaarscompetitie spelen is leuk

De KNLTB organiseert ieder jaar de voorjaarscompetitie met een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tenniser is er een competitievorm die bij jou past. Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport, maar ook de gezelligheid staat voorop. Iedereen die lid is van onze vereniging kan competitie spelen.

Jeugd

De competitie voor de jeugd is opgesplitst in de Kia Tenniskids competitie en de KNLTB Junioren competitie. Afhankelijk van jouw leeftijd en speelniveau neem je deel aan één van beide competities.  Voor de jeugd t/m 12 jaar heeft de KNLTB tenniskids ontwikkeld. Deze competitie is gekoppeld aan Tenniskidskleur blauw, rood, oranje en groen. In blauw vallen kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 6 jaar, rood is t/m 8 jaar, oranje 8 t/m 10 jaar en groen van 10 t/m 12 jaar. Meer informatie over Kia Tenniskids competitie zoals de speeldagen, hoeveel partijen er gespeeld worden en spelregels vind je op tenniskids.nl. Kinderen in de leeftijdscategorie 11 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB Junioren competitie. Deze competitie wordt op zaterdag of zondag gespeeld en in sommige regio’s op vrijdag. Klik hier om meer te lezen over deze competitie

Bekijk hier de speeldata 2024 t/m 12 jaar en speeldata 11 t/m 17 jaar voor de jeugd.

Senioren

Iedereen die boven de 17 jaar is kan deelnemen aan een divers competitie aanbod voor senioren. Er kan namelijk gespeeld worden op iedere dag van de week en op elk niveau. Aan bepaalde competities zijn ook leeftijdscategorieën gekoppeld, zoal 17+, 35+ en 50+. Daarnaast kan er binnen de verschillende competities ook nog gekozen worden voor verschillende samenstellingen zoals dames, heren en gemengd. Welke competitie past het beste bij jou? Bekijk hier het aanbod. Alles over de voorjaarscompetitie kunt u hier lezen.

Bekijk hier de speeldata 2024 voor de senioren. 

 
Inschrijven voor de voorjaarscompetitie

Jeugd

Ben jij als jeugd lid aangemeld voor het  all-in one lidmaatschap, dan doe je automatisch mee met de voorjaarscompetitie. Onze commissie competitie en trainingen voor de jeugd informeert de ouders over o.a. de indeling, speeldata enz. Heb je voor je kind gekozen voor een gewoon lidmaatschap dan dien je zelf kenbaar te maken dat jouw kind graag mee willen spelen met een competitie. Hiervoor zullen kosten inrekening gebracht worden. Heb je nog vragen dan kan je een mail sturen naar [email protected]

Senioren

Aan het eind van het jaar gaat er een nieuwsbrief uit dat je je weer in kan schrijven voor deze competitie. Heb jij je nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief, schrijf je dan snel in. Zo blijf je altijd op de hoogte van onze activiteiten. Heb je geen team en wil je je graag als reservespeler aanmelden. Stuur dan een mail naar [email protected] . Vermeld in deze mail jou speelsterkte enkel en dubbel en jouw voorkeur voor een competitievorm.