Tennislessen

Algemene informatie  

Iedereen die lid is van Eemslag tennis en padel bunschoten kan zich aanmelden voor tennistraining om zijn of haar tennisvaardigheden te verbeteren. Alle tennistrainingen voor de junioren en de senioren worden verzorgd door Tennis Academy Bogtstra & Kockx. Maarten van Galen Last is onze hoofdtrainer. Er kan het hele jaar door, zolang de weersomstandigheden dit toelaten, op de buitenbanen getraind worden. In de wintermaanden (oktober t/m maart) kan er ook in de tennishal getraind worden.

Senioren kunnen zich zowel individueel opgeven voor tennistraining als met een groep. Elk lid van de groep moet zich wel afzonderlijk opgeven. Bij de opmerkingen kan aangegeven worden wie de andere groepsleden zijn. Bij individuele opgave zal de trainer een passende groep proberen te vinden. De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de trainingsduur. In onderstaand overzicht is een indicatie van de kosten opgenomen.

Junioren geven zich individueel op voor de tennistraining. Met ingang van het zomerseizoen 2020 zijn we gestart met een totaalpakket (Tennis Alles-in-1) voor de jeugd. Dit is een lidmaatschap pakket inclusief trainingen, deelname aan de voor- en najaarscompetitie en activiteiten op de club. Er zijn meerdere trainingsmomenten in de week voor rood, oranje groen en geel en de kinderen mogen zelf bepalen, binnen hun eigen doelgroep, wanneer ze komen trainen en hoe vaak.

Lesmogelijkheden

De zomerperiode loopt van april t/m september.  
De winterperiode loopt van oktober t/m maart.    

Kosten

Senioren:

Voor het winterseizoen 2023/2024

Senioren trainen deze winter 18 weken buiten, hierbij kan gekozen worden voor een groep met 3 of 4 personen. Ook kan gekozen worden voor privé lessen.

  • 3 personen € 369,00 per persoon (€61,50 per maand)
  • 4 personen € 276,75 per persoon (€46,13 per maand)
  • Privé € 1.107,00 (€184,50 per maand)

Betaling vindt plaats in 6 termijnen via automatische incasso.

Junioren: (All-in-1 pakket)

Voor het zomerseizoen 2023 wordt wederom gewerkt met het Tennis Alles-in-1 pakket voor de jeugd. De kosten hiervoor bedragen € 44,00 per maand voor de periode april t/m september (6 maanden). Voor dit bedrag kan meerdere keren per week getraind worden gedurende 20 lesweken. Het aankomende zomerseizoen wordt er getraind op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Voor het winterseizoen 2023/2024 wordt wederom gewerkt met het Tennis Alles-in-1 pakket voor de jeugd. De kosten hiervoor bedragen € 54,00 per maand voor de periode oktober t/m maart (6 maanden). Voor dit bedrag kan er 2 keer per week getraind worden: 1 keer buiten gedurende 18 lesweken en 1 keer binnen gedurende 20 lesweken.

Inschrijven

Met onderstaande linken kunt u zich inschrijven voor trainingen. Verenigingsnaam bij yourtennis: TAK Eemslag:

Senioren

Junioren

Periode:

De winterperiode loopt van 2 oktober 2023 tot en met 23 maart 2024. Tijdens de officiële feestdagen, herfstvakantie (15 tm 22 oktober 2023), kerstvakantie (24 december 2023 tm 7 januari 2024) en de voorjaarsvakantie (18 tm 25 februari 2024) zijn er geen trainingen. 

Contact gegevens tennisschool

Kirsten Kockx
[email protected].