Voorjaarscompetitie

In het voorjaar is er aanbod op vrijdagavond, zaterdag en zondag. De competitie op zaterdag en zondag is voor spelers van alle leeftijden en op vrijdag vanaf 15 jaar. Voor jeugdspelers tot en met 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Iedereen kan meedoen: van beginnende spelers tot zeer ervaren spelers. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Speeldata

De Voorjaarscompetitie Padel wordt gespeeld in april en mei 2024. Klik hier voor de speeldata.

Nieuw: Damescompetitie 15 +

Met ingang van de Voorjaarscompetitie 2023 wordt er een apart 15+ damescompetitie geïntroduceerd op vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Competitieaanbod

Het competitieaanbod voor padel is voor alle competities, voorjaar-, zomer-, najaar-, en winter gelijk. Er is aanbod op vrijdag, zaterdag en zondag en er wordt gespeeld in verschillende klassen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers. De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Speciaal voor jeugdspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden.

Promotie en degradatie

Tijdens alle padelcompetities wordt er gespeeld om promotie/degradatie. Hierdoor zal er een piramidale opbouw van klassen ontstaan, waardoor uiteindelijk de niveauverschillen in de klassen kleiner worden. De teamrechten gelden per competitie. Een team wat gepromoveerd of gedegradeerd is in voorjaar 2023, speelt in het voorjaar in 2024 een klasse hoger (promotie) of lager (degradatie).